Taliansko sa v priebehu týždňa stalo dejiskom 2 brutálnych útokov na expartnerky

NETKY.SK • 12 Január 2017, 18:57 • 2 min
Taliansko sa v priebehu týždňa stalo dejiskom 2 brutálnych útokov na expartnerky

CESENA- Finalistka súťaže krásy Miss Italia z roku 2007, medzičasom 28-ročná Gessica Notarová, sa stala terčom útoku kyselinou. V nemocnici v Cesene ju hospitalizovali s vážnymi zraneniami v tvárovej oblasti.

slovakia

left justify in out

Mladá žena obvinila z útoku svojho niekdajšieho priateľa Jorgeho Edsona Tavaresa (29), ktorý vraj na ňu v utorok večer zaútočil pri vchode do jej apartmánu v Rimini. Po rozchode z augusta 2016 ju údajne viackrát obťažoval a vyhrážal sa jej.

 

Tavares, ktorého v stredu zadržali, popiera zodpovednosť za tento čin ubezpečujúc dnes o tom, že bol v čase útoku s inou ženou a má teda alibi.

 

Poškodená sa po prevoze do nemocnice snažila o zmiernenie obáv slovami: "Som nažive, neobávajte sa, zvládnem to." Kráska, ktorá svojho času získala regionálny titul Miss Romagna, pôsobila následne ako tanečníčka, modelka a televízna moderátorka, aby sa od roku 2014 venovala tréningu zvierat v akváriu v Rimini.

 

Notarovej teraz hrozí strata oka, o ktoré ešte špecialisti zabojujú.

 

V Taliansku je to v priebehu týždňa druhý zločin súvisiaci s krízou v partnerskom vzťahu. V prvom prípade 24-ročný muž polial bývalú priateľku v Messine benzínom a podpálil ju. Poškodená je s vážnymi popáleninami v nemocnici, kde však vypovedala, že na ňu zaútočil iný, neznámy muž. Polícia sa domnieva, že chce iba pomôcť expriateľovi, proti ktorému hovoria dôkazy.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies