VIDEO Payet trucuje a chce odísť, klub mu posiela jasný odkaz

NETKY.SK • 12 Január 2017, 16:23 • 2 min
VIDEO Payet trucuje a chce odísť, klub mu posiela jasný odkaz

BRATISLAVA/LONDÝN - Francúzsky futbalový stredopoliar Dimitri Payet už nechce hrať za West Ham United. Potvrdil to tréner ´kladivárov´ Slaven Bilič na dnešnej tlačovej konferencii. Chorvátsky kouč však o odchode jednej z najväčších opôr nechce ani počuť.

slovakia

left justify in out

"Vedenie West Hamu už viackrát deklarovalo, že si chce udržať svojich najlepších hráčov. Payet by najradšej zmenil pôsobisko, no my ho nechceme predať, to vôbec nie. Pokiaľ nezmení svoj názor, nebude súčasťou tímu a ani nebude s nami trénovať. Očakávam od neho, že sa vráti, má predsa záväzok a preukáže spolupatričnosť, takú akú mu prejavil klub," vyhlásil Bilič uviedol chorvátsky kouč. 

 

 

Payet zažiaril na nedávnom europskom šampionáte vo Francúzsku a podľa oficiálneho barometru kvality (The Player Barometer) podľa UEFA sa stal najlepším hráčom tohto podujatia. V lete  okamžite prejavili o jeho služby interes viaceré veľkokluby vrátane Realu Madrid a PSG. Dvadsaťdeväťročný stredopoliar aj vďaka výraznému presviedčaniu zo strany predstaviteľov Wes Ham United napokon lákavým ponukám odolal. Nevydarený vstup do sezóny a aktuálne 13. miesto v Premier League sa však Francúzovi mália. 

 

Reakcia fanúšikov ´kladivárov´na sociálnych sieťach nenechala preto na seba dlho čakať. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies