Útočník Slovana Michal Vondrka na novembrový Karjala Cup do Fínska

NETKY.SK • 30 Október 2012, 12:44 • 2 min
Útočník Slovana Michal Vondrka na novembrový Karjala Cup do Fínska

Útočník Slovana Michal Vondrka na novembrový Karjala Cup do Fínska - Hokej Útočník Slovana Bratislava Michal Vondrka sa objavil v nominácii trénera českej hokejovej reprezentácie Aloisa Hadamczika na novembrový Karjala Cup vo Fínsku. Jeho nominácia je odo

slovakia

left justify in out

img

Útočník Slovana Bratislava Michal Vondrka sa objavil v nominácii trénera českej hokejovej reprezentácie Aloisa Hadamczika na novembrový Karjala Cup vo Fínsku.

Jeho nominácia je odozvou na kvalitné výkony v KHL, za Slovan v nej odohral všetkých 20 zápasov a je jeho najproduktívnejším hráčom s 15 bodmi (6+9).

Tréner Hadmaczik podľa idnes.cz využil výluku v NHL a na Karjala Cup pozval až sedem hráčov z tejto zámorskej súťaže. Českú extraligu zastupuje šesť hráčov, medzi nimi nechýba ani 41-ročný Petr Nedvěd z Liberca.



nominácia ČR na Karjala Cup:

brankári: Ondřej Pavelec (Winnipeg/Liberec), Alexander Salák (Färjestad)

obrancovia: Marek Židlický (New Jersey/Kladno), Jakub Kindl (Detroit/Pardubice), Ladislav Šmíd (Edmonton/Liberec), Jakub Nakládal (Spartak Moskva), Jakub Krejčík (Lev Praha), Filip Novák (Dinamo Moskva), Petr Čáslava (Čerepovec), Lukáš Gavlas (Třinec)

útočníci: Tomáš Plekanec (Montreal/Kladno), Jiří Tlustý (Carolina/Kladno), Martin Hanzal (Phoenix/České Budějovice), Petr Koukal (Nižnekamsk), Petr Hubáček (Jyväskylä), Jiří Novotný (Lev Praha), Zbyněk Irgl (Minsk), Michal Vondrka (Slovan Bratislava), Jakub Petružálek (Chabarovsk), Martin Růžička (Třinec), Jakub Kovář (Plzeň), Jakub Svoboda (Brno), Tomáš Hertl (Slavia Praha), Petr Nedvěd (Liberec)
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies