Una Healy z The Saturdays vydá v piatok singel Stay My Love

NETKY.SK • 10 Január 2017, 14:22 • 2 min
Una Healy z The Saturdays vydá v piatok singel Stay My Love

BRATISLAVA - Írska speváčka a hudobníčka Una Healy vydá v piatok 13. januára debutový sólový singel Stay My Love.

slovakia

left justify in out

S 35-ročnou členkou skupiny The Saturdays spolupracoval na očakávanej novinke hudobník a herec Sam Palladio. "Mám rada jeho hudbu, jeho štýl, country nádych Nashvillu. To je smer, ktorým sa chcem ako sólová speváčka uberať a som naozaj šťastná, že som si so Samom mohla zaspievať v tejto skladbe," uviedla Healy. Na písaní piesne sa podieľala Amy Wadge, ktorá je spoluautorkou hitu Thinking Out Loud Eda Sheerana.

 

 

Speváčka plánuje 10. februára vydať album The Waiting Game, z ktorého už ponúkla titulnú pieseň a skladby Angel Like You alebo Staring At The Moon. Štúdiovka bude obsahovať celkovo dvanásť piesní. Na nahrávke spolupracovali aj Ben Earle z dua The Shires alebo Sacha Skarbek, ktorého skladateľský či producentský talent už využili napríklad Adele, Jason Mraz, James Blunt, Lana Del Rey, Miley Cyrus i Duffy.

 

Una Healy sa preslávila ako členka spomínanej dievčenskej formácie The Saturdays, ktorá vznikla v roku 2007 a v súčasnosti má prestávku. So skupinou vydala albumy Chasing Lights (2008), Wordshaker (2009), On Your Radar (2011) a Living for the Weekend (2013). V roku 2014 ponúkli kompiláciu Finest Selection: The Greatest Hits, ktorá obsahuje aj skladby ako Just Can't Get Enough, Forever Is Over, Missing You, All Fired Up, What About Us alebo Disco Love. Healy vydala v roku 2006 sólovú EP nahrávku Sorry.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies