FA Cup - Hladký triumf FC Chelsea, remíza Liverpoolu so štvrtoligistom

NETKY.SK • 9 Január 2017, 09:25 • 2 min
FA Cup - Hladký triumf FC Chelsea, remíza Liverpoolu so štvrtoligistom

LONDÝN - V nedeľňajšom stretnutí 2. kola futbalového FA Cupu FC Liverpool prekvapivo bezgólovo remizoval s Plymouthom hrajúcim v League Two, ktorá je v hierarchii anglických súťaží až štvrtá najvyššia. Plymouth si vybojoval odvetné stretnutie, ktoré sa odohrá na ich domácom ihrisku.

slovakia

left justify in out

Podobné komplikácie nedopustili hráči FC Chelsea, ktorí zvíťazili nad treťoligovým Peterboroughom 4:1 napriek vylúčeniu Johna Terryho v 67. min. V zápase medzi druholigovými mužstvami triumfoval Fulham nad Cardiffom tesne 2:1 a zabezpečil si postup do ďalšej fázy turnaja. Tottenham do ďalšieho kola postúpil po tom, čo zdolal Aston Villu 2:0.

Výsledky nedeľňajších stretnutí 2. kola anglického futbalového FA Cupu (hrá sa na jeden zápas, v prípade nerozhodného výsledku sa stretnutie opakuje na ihrisku tímu, ktorý nemal v prvom dueli výhodu domáceho prostredia):

Cardiff - Fulham 1:2 (1:2)
FC Liverpool - Plymouth 0:0
FC Chelsea - Peterborough 4:1 (2:0)
Middlesbrough - Sheffield Wednesday 3:0 (0:0)
Tottenham - Aston Villa 2:0 (0:0)


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies