Ďalší odchod z Trenčína, Kalu za Rabiom do Gentu

NETKY.SK • 4 Január 2017, 16:08 • 2 min
Ďalší odchod z Trenčína, Kalu za Rabiom do Gentu

TRENČÍN - Samuel Kalu opustil káder úradujúceho slovenského futbalového šampióna AS Trenčín a bude pokračovať vo svojej kariére v poprednom belgickom KAA Gent.

slovakia

left justify in out

V stredu o tom prostredníctvom svojich webov informovali oba kluby. Devätnásťročný nigérijský krídelník (nar. 26. augusta 1997) podpísal v novom pôsobisku kontrakt na tri a pol roka. Kalu sa stal spoluhráčom dvoch svojich krajanov - Extrenčanov: Mosesa Simona, ktorý prišiel z Trenčína v januári 2015, a Ibrahima Rabia, ten je v Gente od vlaňajšieho augusta.

Kalu v decembri 2015 podpísal s vedením AS Trenčín dvojročný kontrakt. Na slovenských trávnikoch zaujal predovšetkým svojou rýchlosťou, technikou a schopnosťou presadiť sa v individuálnych súbojoch. Za Trenčín odohral 42 zápasov, strelil 6 gólov a pridal 8 asistencií.

Gent si vo februárovom šestnásťfinále Európskej ligy 2016/2017 zmeria sily s anglickým Tottenhamom Hotspur. V 16-člennej najvyššej domácej dlhodobej súťaži mu patrí 7. priečka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies