VIDEO Sagan bol hviezdou večera, z párty odchádzal ako superstar

NETKY.SK • 23 December 2016, 14:40 • 2 min
VIDEO Sagan bol hviezdou večera, z párty odchádzal ako superstar

BRATISLAVA - Najobletovanejšou postavou a hviezdou štvrtkového galavečera Športovec roka 2016 bol jednoznačne Peter Sagan. Aj napriek tomu, že po najúspešnejšom roku v kariére neobhájil minuloročné víťazstvo v ankete, v hlavnej kategórií skončil o 75 bodov za atlétom Matejom Tóthom, práve jeho podpis, či selfie s ním, sa stali najcennejším artiklom k akému ste sa v novej budove Slovenského národného divadla mohli dostať.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

V krvavo-červenom outfite v štýle rockera, po boku s manželkou Katkou a rodičmi, ho na každom kroku sprevádzala  početná skupina najvernejších členov fanklubu. Dostať sa k nemu bolo takmer nemožné, tým ktorým sa to podarilo, okamžite zdieľali svoj úlovok na sociálnych sieťach. Tí menej nároční sa uspokojili aj s rozmazanou fotografiou svojho idolu z väčšej vzdialenosti. Sagan je momentálne na výslní, všetci prítomní si uvedomili ako vyzerá a chutí naozajstná sláva. 

 

´Fenomén´, ´superstar´, ´rocková hviezda´, má boží dar..., zaznelo kde-tam z úst návštevníkov podujatia.  Popularita 26-ročného rodáka zo Žiliny ďaleko presiahla hranice malého Slovenska a výkony, ktorými sa prezentuje na svetovej scéne už niekoľko rokov, mu vyniesli status medzinárodnej športovej celebrity.  

 

Povedali o Petrovi Saganovi:

 

Majk Spirit: "Zásadná vec je, že tieto ocenenia sú podľa mňa trochu nespravodlivé, pretože ide o výkvet, o tých najlepších športovcov. Ak jeden vyhrá, vždy sa niekto ďalší bude cítiť porazený, to je nefér. Každý z nominovaných je pre mňa víťaz a šampión, ale ten najväčší v mojich očiach, ktorý nad všetkými vyčnieva je práve Sagan. Fandím každému kto dokáže výnimočné veci, Peťo je pre mňa absolútny bombardér, dokázal posunúť cyklistiku úplne niekam inam," prezradil pre netky.sk Majk Spirit, ktorý v sprievode ôsmich tanečníkov odprezentoval na galapredstavení  skladbu s príznačným názvom ´Šampión´.

 

Matej Tóth: "Vedel som, že tento rok to bude nesmierne ťažké. Priznám sa, že 90 percent na víťazstvo som dával Peťovi Saganovi. Je to v podstate celosvetová ´star´, a nepochybujem o tom, že je najpopulárnejší a najlepší športovec Slovenska a víťazstvo som mu prial,“ prekvapil úprimnosťou najlepší športovec za rok 2016, Matej Tóth a vzápätí pokračoval: "Na druhej strane som rád, že to olympijská medaila prevážila, pretože olympiáda je stále top podujatie, a tak to berie aj on, čo mi stihol na pódiu pošepkať."

 

Tomi ´KID´ Kovács: "Peter je skvelý, ale mojím favoritom bol jednoznačne Matej Tóth," prezradil nám svoj tajný tip skvelý boxer, ktorý len nedávno ukončil aktívnu kariéru a definitívne zavesil rukavice na pomyselný klinec.

 

Všetká pozornosť médií sa sústredila na Sagana, Tóth odchádza s ocenením osamote

 

 

Rozhovor s Petrom Saganom

 

 

Sagan si párty užíval, jeho odchod sprevádzalo búrlivé skandovanie

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies