V piatok a sobotu otvorí 197 vinárov 149 pivníc

NETKY.SK • 14 November 2012, 15:19 • 2 min
V piatok a sobotu otvorí 197 vinárov 149 pivníc

V piatok a sobotu otvorí 197 vinárov 149 pivníc - Cestovanie Milovníci dobrého vína budú mať možnosť v piatok a sobotu nazrieť do pivníc malých a stredných vinárov malokarpatského regiónu. Trinásty ročník Dní otvorených pivníc sa uskutoční 16.

slovakia

left justify in out

img

Milovníci dobrého vína budú mať možnosť v piatok a sobotu nazrieť do pivníc malých a stredných vinárov malokarpatského regiónu. Trinásty ročník Dní otvorených pivníc sa uskutoční 16. a 17. novembra, 197 vinárov otvorí rekordných 149 pivníc nachádzajúcich sa od Bratislavy po Trnavu.
      Tento rok dalo Združenie Malokarpatská vínna cesta (MVC) vstupenky do predajného okruhu 15. septembra. Vypredali sa za dva týždne. "Ponúkli sme vyšší počet vstupeniek ako vlani. Verím, že tým neutrpí vysoká kvalitatívna úroveň podujatia, lebo nie každá pivnica je kapacitne prispôsobená vyššiemu nárazovému počtu návštevníkov," uviedol pre TASR predseda Malokarpatskej vínnej cesty Milan Pavelka.
      Vstupenka stála 40 eur. V nej je započítaný bonus 20 eur na nákup ľubovoľného vína v ktorejkoľvek pivnici. Účastník dostane vínny pas, v ktorom sú predstavení jednotliví vinári oblasti, mapu regiónu s otvorenými pivnicami a degustačný pohárik. Účastnícke vínne pivnice budú pre návštevníkov orientačne pri vchodoch označené prideleným číslom a horiacim kahancom.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies