Hertha vytiahne na Mallorku zrejme aj s Dudom

NETKY.SK • 19 December 2016, 13:50 • 2 min
Hertha vytiahne na Mallorku zrejme aj s Dudom

BERLÍN - Slovenský futbalový reprezentant Ondrej Duda by mohol stihnúť zimné sústredenie svojho nemeckého klubového zamestnávateľa Herthy Berlín, ktoré sa uskutoční 7.-14. januára na baleárskom ostrove Mallorka. Rodák zo Sniny podstúpil začiatkom decembra v berlínskej Nemocnici Martina Luthera operáciu zraneného kolena, podľa hráčovho otca prebieha rekonvalescencia bez problémov.

slovakia

left justify in out

"Ondrej je na tom po operácii oveľa lepšie. Zákrok vykonali synovi veľmi dobre. Som presvedčený, že bude súčasťou tréningového kempu Herthy na Mallorke. Je to jeho absolútny cieľ," vyhlásil Ondrej Duda st. pre portál bz-berlin.de.


"Samozrejme, v týchto dňoch som v Berlíne oveľa častejšie. Celá naša rodina stojí za Ondrejom. To sú tie najlepšie podmienky na dobré zotavenie," doplnil Duda senior.


Ofenzívny stredopoliar prestúpil 21. júla z poľskej Legie Varšava za približne 4,2 milióna eur a odvtedy absolvoval jediné vystúpenie v drese svojho nového zamestnávateľa: 30. júla odohral prípravný zápas s Eintrachtom Braunschweig. Predstavitelia berlínskeho klubu ho v novembri poslali na vyšetrenia, záťažové testy a terapie k lekárovi nemeckej reprezentácie Hansovi-Wilhelmovi Müllerovi-Wohlfahrtovi.


Duda oslávil 5. decembra svoje 22. narodeniny. Medzi hosťami nechýbal český záložník Vladimír Darida ani slovenský obranca Peter Pekarík. "Ondrej sa cíti lepšie každým dňom. Myslí pozitívne a robí všetko pre to, aby bol čo najskôr opäť s nami na ihrisku. Keď niečo potrebuje, vždy môže so mnou počítať. Všetci v tíme sa ho snažíme podporiť," skonštatoval Peter Pekarík.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies