VIDEO Miro Jaroš pokrstil vianočný album Tešíme sa na Ježiška

NETKY.SK • 16 December 2016, 15:11 • 2 min
VIDEO Miro Jaroš pokrstil vianočný album Tešíme sa na Ježiška

BRATISLAVA - Slovenský spevák Miro Jaroš vo štvrtok pokrstil svoj vianočný album Tešíme sa na Ježiška (2016). Novinku pokrstila herečka, moderátorka a spisovateľka Kristína Farkašová.

slovakia

left justify in out

Rodák zo Žiliny si pri tejto príležitosti prevzal aj viacero platinových platní za predaj. Spomínaný vianočný album a Pesničky pre (ne)poslušné deti 2 mu vyniesli po jednej platinovej platni, dvojnásobnú platinovú platňu dostal za Pesničky pre (ne)poslušné deti a trojnásobnú za DVD pre (ne)poslušné deti. 

"Bol to môj sen, nahrať vianočný album. To, že sa bude tak dobre predávať a ľudia ho tak pozitívne prijmú, je pre mňa obrovské zadosťučinenie a mám z toho naozaj radosť. Byť súčasťou najkrajších sviatkov roka v toľkých domácnostiach, je veľká pocta," vyjadril sa 38-ročný interpret na margo úspechu svojej novej nahrávky a zároveň vyjadril radosť nad obľubou jeho tvorby pre deti. "Náš projekt pre deti sa teší veľkej obľube, čo mi robí radosť. Píšu mi ale nie len rodičia týchto detí, ale aj starí rodičia, ktorí vďaka deťom objavili aj moju dospelácku tvorbu. To ma teší ešte viac,” dodal. 

 



Pre Jaroša bol trnavský koncert spojený s krstom jedným z posledných vystúpení v tomto roku 2016, ktorý patril k jeho najvyťaženejším. Hudobník koncertoval, predstavil dva albumy a podieľal sa na albume Armáda svojej kolegyne Dominiky Mirgovej. "Bol to náročný rok na prácu, ale na druhú stranu veľmi úspešný, takže ho hodnotíme veľmi pozitívne. To, že som mohol prevziať toľko ocenení je len čerešnička. Najkrajšie ocenenie sú ľudia na koncertoch, to je pre speváka najkrajšia odmena," povedal spevák. 

 


Miro Jaroš sa v roku 2004 prihlásil do súťaže Slovensko hľadá SuperStar, kde skončil na šiestom mieste. Na konte má štúdiovky Exoterika (2005), Tlaková níž (2008), Tráva musí rásť (2010), #5 (2014), výberovku Všetko najlepšie (2012) a spomínaný vianočný album Tešíme sa na Ježiška. Je tiež autorom kníh a albumov pre deti. Sú nimi knižky Čisté rúčky (2013), Čarovné slovíčka (2014), Pri stole (2014), Na ceste (2014) a spomínané nahrávky Pesničky pre (ne)poslušné deti a Pesničky pre (ne)poslušné deti 2. Okrem toho ponúkol aj DVD s videoklipmi s názvom DVD pre (ne)poslušné deti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies