Polícia upozorňuje na zlodejov na vianočných trhoch

NETKY.SK • 14 December 2016, 15:56 • 2 min
Polícia upozorňuje na zlodejov na vianočných trhoch

BRATISLAVA – Mestská polícia v Bratislave varuje pred "vreckovými" zlodejmi, ktorí sa môžu pohybovať na vianočných trhoch v centre hlavného mesta. Hoci mestskí i štátni policajti posilnili výkon služby, priznávajú, že takýmto krádežiam zabrániť úplne nedokážu.

slovakia

left justify in out

Ľuďom preto odporúčajú, aby tašky a ruksaky s dokladmi i peňaženkami nenosili na chrbte, prípadne ich mali voľne prehodené cez rameno. "Je potrebné ich neustále držať a mať ich pod kontrolou," radí náčelník bratislavskej mestskej polície Ivan Lechner.

 

Peňaženky a doklady si podľa neho netreba nechávať v zadnom vrecku nohavíc, vrecku kabáta či na iných ľahko prístupných miestach. "Radíme nenosiť pri sebe veľkú sumu peňazí a platobné karty odporúčame nosiť oddelene od dokladov a peňazí," podotýka Lechner.

 

Ak sa stane niekto obeťou zlodejov, je potrebné to ohlásiť okamžite polícii. Tú treba kontaktovať aj pri spozorovaní podozrivých osôb.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies