Ďalšia šokujúca informácia o Marekovi Svatošovi: Odsúdili ho za ohrozovanie syna

NETKY.SK • 7 December 2016, 13:33 • 2 min
Ďalšia šokujúca informácia o Marekovi Svatošovi: Odsúdili ho za ohrozovanie syna

DENVER – Ďalšie zistenia! Bývalého slovenského hokejového reprezentanta Mareka Svatoša, ktorý začiatkom novembra spáchal samovraždu, odsúdil v minulosti americký súd za ohrozovanie dieťaťa. Hokejistovi dokonca hrozilo väzenie.

slovakia

left justify in out

Mareka Svatoša zatkla polícia v meste Lone Tree 15.marca 2016 za jazdu pod vplyvom. V tom Čase bol s ním v aute jeho dvojročný syn. Podľa polície bol Svatoš pod vplyvom a na perách mal stopy po červenom víne.

 

Hokejista na policajnej stanici tvrdil, že si na celý incident nespomína. Neskôr však povedal, že si dal pol fľaše vína a lieky na predpis.

 

Zomrel na predávkovanie, v minulosti užíval heroín

Bývalý slovenský hokejový reprezentant Marek Svatoš zomrel na predávkovanie. Tak znie stanovisko koronera, ktorý zistil, že Svatoš pred smrťou užil kombináciu kodeínu, morfínu a antidepresív. Ako informoval denník Denver Post, niekdajší hráč Colorada, Nashvillu či Ottawy v minulosti užíval heroín a absolvoval odvykaciu liečbu.

 

Svatoš zomrel 5. novembra 2016 vo veku 34 rokov. V posteli ho našla mŕtveho jeho manželka Diana, s ktorou po ukončení kariéry žil aj s dvoma deťmi v Denveri. Už vtedy zámorské médiá priniesli verziu s predávkovaním, ktorú napokon potvrdil vo svojej pitevnej správe koroner z Douglas County. Svatoša zabila smrteľná kombinácia kodeínu, morfínu a Xanaxu, ktorý slúži ako liek proti úzkosti. Podľa koronera Svatoš v minulosti užíval heroín a prešiel odvykacím programom. Takisto trpel depresiami, mal samovražedné sklony a iba nedávno prežil "veľmi stresujúce obdobie". Polícia našla na mieste činu príslušenstvo na užívanie drog.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies