Smoliar Grendel si roztrhol väzy v kolene, čaká ho operácia

NETKY.SK • 17 November 2016, 10:37 • 2 min
Smoliar Grendel si roztrhol väzy v kolene, čaká ho operácia

ZABRZE - Slovenský futbalový stredopoliar v službách poľského klubu Górnik Zabrze Erik Grendel si už v tejto sezóne pravdepodobne nezahrá. Dvadsaťosemročný rodák z Handlovej si koncom októbra v zápase tamojšej druhej najvyššej súťaže proti Zniczu Pruszków (0:1) vážne poranil koleno, v ktorom došlo k roztrhnutiu predného krížneho väzu.

slovakia

left justify in out

Ako referuje oficiálna stránka klubu zo Zabrze, Grendelovo zranenie sa spočiatku nezdalo vážnym. Neskoršie vyšetrenia a konzultácie s lekármi však ukázali, že slovenský futbalista musí ísť pod skalpel. Grendel mal v utorok podstúpiť operáciu, tú nakoniec odložili o ďalších sedem dní.

 

Grendel utrpel zranenie po faule jedného z hráčov súpera v pokutovom území, Španiel Igor Angulo však následnú jedenástku nevyužil.

 

Slovenského futbalistu sužujú zdravotné problémy prakticky počas celého legionárčenia v Poľsku, kam zamieril v januári minulého roka zo Slovana Bratislava. Vlani v septembri absolvoval laparoskopickú operáciu priťahovača. Do súťažného diania sa vrátil v novembri, ale hneď začiatkom decembra znova putoval na maródku. Vo februári tohto roka sa nevyhol operácii brušného svalstva, pre ktorú nútene pauzoval dva mesiace.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies