Spoločnosť TOPNAD je jednotka v profesionálnej logistike

NETKY.SK • 18 November 2016, 18:20 • 2 min
Spoločnosť TOPNAD je jednotka v profesionálnej logistike

TOPOĽČANY - TOPNAD, a.s. patrí medzi najväčšie a najvýznamnejšie dopravno-logistické spoločnosti na Slovensku.

slovakia

left justify in out

Spoločnosť vznikla transformáciou spoločnosti ČSAD Topoľčany, ktorej história sa datuje už od roku 1949. Ako akciová spoločnosť funguje od roku 1995, čo možno považovať aj za začiatok fungovania modernej dopravnej spoločnosti zameranej nielen na poskytovanie dopravných služieb medzinárodnej a vnútroštátnej kamiónovej dopravy, ale aj širokého spektra logistických a skladovacích služieb, špedície a zasielatelstva, leteckej a námornej dopravy, služieb colnej deklarácie, ale aj servisných služieb pre osobné a nákladné vozidlá. Rovnako spoločnosť zabezpečuje technické a emisné kontroly vozidiel a kontroly originality najmodernejšou diagnostikou. Sídlo spoločnosti je v Topoľčanoch a pobočky v Partizánskom, Bratislave a Slovinsku.

 

 

Poslaním spoločnosti TOPNAD, a.s. je poskytovanie komplexného servisu svojim zákazníkom, dôraz na kvalitu a odbornosť zamestnancov, flexibilita, spoľahlivosť, univerzálnosť, dôvera budovať partnerstvo a tak prinášať celkovú prosperitu svojim partnerom a vytvárat lepšie podnikatelské prostredie.

 

Spoločnosť TOPNAD, a.s. poskytuje zákazníkom štyri služby. 

 

Nákladná doprava Kamiónová doprava je nosnou činnosťouuž od vzniku spoločnosti. Značka TOPNAD získala za 20 rokov povesť stabilného, spoľahlivého a dostupného dopravcu.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies