VIDEO Morbídne chúťky: Táto žena si zorganizovala vlastný pohreb zaživa

NETKY.SK • 11 November 2016, 17:33 • 2 min
VIDEO Morbídne chúťky: Táto žena si zorganizovala vlastný pohreb zaživa

CAMOCIM – Smrť nie je vábna predstava pravdepodobne nikoho. Brazílčanka Vera Lucia da Silva (44) sa však od väčšiny ľudí odlišuje a má veľmi netradičné priam morbídne chúťky.

slovakia

left justify in out

Miluje pohreby a jej najväčším snom bol posledných 14 rokov vlastný pohreb. Zomrieť sa jej zatiaľ údajne nechce, no svoj pohrebný obrad si rada užila v plnej „paráde.“ Pohrebov absolvovala už mnoho a dokonca ich aktívne vyhľadáva. Informácie o tejto zvláštnej dáme priniesol Daily Mail.

 

"Keď som oficiálne pozvala na svoj vlastný pohreb priateľov a rodinu, mysleli si, že žartujem a nebrali to vážne," vysvetľuje Vera. Svoju poslednú rozlúčku sa už pokúšala zorganizovať viackrát, čo potvrdil aj majiteľ pohrebného ústavu Paulo Araujo, ktorého sa dlho neúspešne snažila presvedčiť. Napokon prikývol a poskytol jej miesto aj rakvu.

 

Veryn manžel bol pochopiteľne nešťastný. Napokon sa jej ho aj zvyšok rodiny podarilo presvedčiť, aby na pohreb prišli. Obrad začal o deviatej ráno a Vera vydržala v rakve až do šiestej večer. Svoj „veľký deň“ začala už o siedmej ráno, aby sa stihla skrášliť a uložiť do rakvy. Kamarátky jej potom okolo rúk omotali ruženec a obsypali ju kvetmi.

 

"Prišli všetci, otec, mama, sestra, brat aj priatelia. Keď ma videli, boli šokovaní ale rešpektovali moje prianie a zostali až do konca. Bol to najlepší deň v mojom živote," povedala Vera. Ľudia sa počas pohrebu smiali, niektorí aj zaplakali a nechýbal ani čierny humor. Video z obradu, ktoré sa dostalo na verejnosť v ľuďoch vyvolalo zmiešané pocity.

 

Samotný obrad Vere nestačil a chcela, aby ju potom ešte niekoľko minúť nosili v zavretej rakvy a vyzeralo to, že ju idú naozaj pochovať. V rakve potom ležala celý deň, kým ostatní pili, jedli a „smútili.“

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies