Michael Bublé zrušil vystúpenie na BBC Music Awards

NETKY.SK • 9 November 2016, 09:08 • 2 min
Michael Bublé zrušil vystúpenie na BBC Music Awards

BRATISLAVA - Kanadský spevák Michael Bublé zrušil vystúpenie na udeľovaní BBC Music Awards, ktoré sa bude konať 12. decembra v Londýne. Informáciu prezradil DJ Steve Wright v relácii BBC Radio 2.

slovakia

left justify in out

Spevák a jeho manželka, argentínska herečka a modelka Luisana Lopilato minulý týždeň oznámili, že ich trojročný syn Noah trpí rakovinou. "Sme zdrvení, že nášmu staršiemu synovi Noahovi nedávno diagnostikovali rakovinu. Momentálne sa lieči v USA. Vždy sme prízvukovali dôležitosť rodiny a lásky k našim deťom. Luisana a ja sme odložili kariéry bokom, aby sme mohli všetok náš čas a pozornosť venovať Noahovi, a pomôcť mu tak uzdraviť sa. V tomto náročnom období vás žiadame iba o vaše modlitby a súkromie. Čaká nás dlhá cesta a dúfame, že s podporou rodiny, priateľov a fanúšikov na celom svete tento boj vyhráme. Ak Boh dá," napísali prostredníctvom sociálnej siete Facebook 41-ročný interpret a jeho manželka, ktorí majú okrem Noaha aj deväťmesačného syna Eliasa.

 

 

Na udeľovaní BBC Music Awards sa predstavia napríklad Kaiser Chiefs, Emeli Sandé, Lukas Graham, The 1975 alebo Zara Larsson. Bublé by mal na budúci rok moderovať odovzdávania BRIT Awards a Juno Awards.

 

Michael Steven Bublé vydal zatiaľ deväť štúdioviek - BaBalu (2001), Dream (2002), Michael Bublé (2003), It's Time (2005), Call Me Irresponsible (2007), Crazy Love (2009), Christmas (2011), To Be Loved (2013) a Nobody But Me (2016), pričom s predposlednými štyrmi menovanými dobyl americký rebríček Billboard 200. Okrem toho má na konte tri živé nahrávky a deväť EP. Získal napríklad štyri ceny Grammy, dvanásť Juno Awards či jednu American Music Award.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies