Policajná naháňačka na Orave: Opitého vodiča zastavil až varovný výstrel

NETKY.SK • 7 November 2016, 13:43 • 2 min
Policajná naháňačka na Orave: Opitého vodiča zastavil až varovný výstrel

ŽILINA – Až varovný výstrel zastavil mladého vodiča Felicie, ktorý v sobotu v noci v obci Lomná v okrese Námestovo odmietol zastaviť policajnej hliadke. Dôvodom mohlo byť aj značné množstvo alkoholu, ktorým sa pred jazdou posilnil.

slovakia

left justify in out

Ako informovala žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová, 23-ročný vodič na znamenia polície nereagoval, pokračoval v jazde a zastavil, až keď policajti vystrelili varovný výstrel do vzduchu. Mladíkovi pri dychovej skúške namerali takmer 2,7 promile alkoholu.

 

Opitého šoféra chytili policajti aj v Čadci. Dvadsaťpäťročný vodič Favoritu si sadol za volant s 1,75 promile. Obaja šoféri čelia obvineniu z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

 

Uplynulý týždeň policajti v Žilinskom kraji prichytili 11 vodičov, ktorí mali nad jedno promile alkoholu, jeden nafúkal menej ako promile a šesť podgurážených vodičov spôsobilo nehody. Pod vplyvom alkoholu bolo aj 18 cyklistov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies