Slovenská kapela King Shaolin zverejnila klip k piesni Waiting

NETKY.SK • 2 November 2016, 14:11 • 2 min
Slovenská kapela King Shaolin zverejnila klip k piesni Waiting

BRATISLAVA - Slovenská new-age popová kapela King Shaolin predstavila videoklip ku skladbe Waiting, ktorá sa stala po piesni Money In My Soul druhým singlom z EP nahrávky Burn Inside (2016).

slovakia

left justify in out

"Proces výberu singla je pre nás vždy náročný. Vždy sa však snažíme brať do úvahy názory našich priateľov, rodiny a známych. Pri tejto skladbe nastala vzácna jasná zhoda," uviedol gitarista a zároveň manažér skupiny Michal Neffe.


"Skladba Waiting vznikla v podkroví domu mojej priateľky, v čase keď tento priestor predstavoval prenosné štúdio, navyše pre mňa s osobným čarom. Nahral som tam aj prvé demo. Keď som zaspieval hlavnú melódiu skladby, mal som hneď jasnú predstavu o tom, v akom šate bude aranžovaná a tiež som si vizualizoval prostredie, ktoré by ju malo sprevádzať. Osobne tento song vnímam ako oslavu pravej lásky a života. My ľudia potrebujeme lásku. Sú situácie, keď v živote jednotlivca nastane moment, v ktorom stretne toho alebo tú pravú a zrazu je pre neho všetko čisté a jasné. Človek má vtedy pocit, že stretol dušu, s ktorou sa pozná storočia. Tento moment som sa snažil zachytiť aj v texte. Medzi postavami videoklipu sú ľudia, ktorí sú našim srdciam veľmi blízki," vyhlásil spevák a gitarista Dominik Štofko. V klipe si okrem členov kapely zahrali napríklad aj modelka, moderátorka a bývalá riaditeľka Miss Slovensko Lucia Hablovičová, herec Ludwig Bagin, herečky Jana Kvantíková a Veronika Horňáková či Štofkova priateľka Claudia Pittnerová.


Kapela King Shaolin vznikla v roku 2011 v Bratislave. O rok neskôr debutovali albumom Road To The Machiavelli Valley, z ktorého pochádzajú piesne Japan, My Road či Never Knows.

 

Začiatkom roka 2014 začali pôsobiť aj ako sprievodná kapela Celeste Buckingham. Minulý rok získali na Medzinárodnom festivale piesne v poľskom Rzeszówe druhé miesto a Dominik Štofko si vďaka skladbe Friend odniesol ocenenie za najlepšiu kompozíciu. V skupine pôsobia aj Norbert Neuschl (basgitara, sprievodné vokály) a Michal Uličný (bicie nástroje).





twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies