Zverejnili prvý trailer sci-fi trileru Život

NETKY.SK • 31 Október 2016, 15:46 • 2 min
Zverejnili prvý trailer sci-fi trileru Život

BRATISLAVA - Americká filmová spoločnosť Sony Pictures Entertainment zverejnila v nedeľu prostredníctvom služby YouTube prvý oficiálny trailer sci-fi trileru Život.

slovakia

left justify in out

Vyše dvojminútové video zachytáva viaceré scény s hlavnými hrdinami, ktorými sú astronauti Jack Harrison a John McKay. Dvojicu, ktorá spolu s kolegami na vesmírnej stanici objaví mimozemský život, stvárnili kanadský herec Ryan Reynolds (Jack) a jeho americký kolega Jake Gyllenhaal (John). Slovenskí diváci a diváčky si môžu pozrieť trailer aj so slovenskými titulkami taktiež na YouTube.

 

 

Snímka Život rozpráva príbeh šiestich členov posádky vesmírnej stanice, ktorí sú svedkami zlomovej udalosti v dejinách ľudstva - objavenia mimozemského života. Keď sa však nevinná biologická vzorka začne správať inteligentnejšie než čakali, ich životy a životy všetkých na Zemi začínajú byť v ohrození.

 

Herecké obsadenie novinky dopĺňajú Rebecca Ferguson, Hiroyuki Sanada či Ariyon Bakare. O scenár sa postarala dvojica Rhett Reese a Paul Wernick, známa aj vďaka práci na úspešnej snímke Deadpool (2016), v ktorej si zahral spomínaný Reynolds. Réžie sa ujal Daniel Espinosa, ktorý má na konte filmy ako Nepriateľ pod ochranou (2012) či Dieťa 44 (2015). Slovenská distribučná premiéra snímky Život je naplánovaná na 1. júna 2017.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies