Dráma v Bavorsku: Tínedžer sa poplašnou pištoľou vyhrážal učiteľke na strednej škole

NETKY.SK • 26 Október 2016, 17:00 • 2 min
Dráma v Bavorsku: Tínedžer sa poplašnou pištoľou vyhrážal učiteľke na strednej škole

REGENSBURG - K neobvyklému incidentu došlo dnes na strednej škole v Regensburgu v nemeckej spolkovej krajine Bavorsko. Sedemnásťročný tínedžer, ktorý však nie je študentom školy, sa tu vyhrážal jednej z učiteliek poplašnou pištoľou.

slovakia

left justify in out

Kolegovia ohrozovanej alarmovali políciu, útočník ušiel z miesta činu, avšak v krátkom čase ho našli na území školy s ťažkými zraneniami. Mladíka, ktorý je pri vedomí, hospitalizovali a v krátkom čase by ho mali vypočuť. Je možné, že si ťažké zranenia spôsobil sám.

 

Predmetom záujmu vyšetrovateľov je, či útočník v minulosti nenavštevoval predmetnú strednú školu. Motív útoku, ako aj pozadie tínedžerových zranení zatiaľ však nie sú zrejmé, vyplýva z informácií internetového vydania denníka Bild.

 

Polícia síce vzdelávacie zariadenie neevakuovala, avšak hermeticky uzavrela jeho okolie. Na mieste zasahovali aj psovodi, na mieste incidentov pracovali kriminalisti zabezpečujúci stopy. Školáci zostali v triedach aj v susednej základnej škole.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies