VIDEO Zverejnili teaser trailer snímky Masaryk

NETKY.SK • 20 Október 2016, 16:07 • 2 min
VIDEO Zverejnili teaser trailer snímky Masaryk

BRATISLAVA - Spoločnosť Garfield Film dnes prostredníctvom služby YouTube zverejnila teaser trailer česko-slovenskej historickej drámy Masaryk režiséra Juliusa Ševčíka. Snímka o vyjednávaní diplomata a politika Jana Masaryka s Nemcami o Mníchovskej dohode sa do slovenských kín dostane 23. marca. V Českej republike si ju budú môcť diváci a diváčky pozrieť už od 9. marca.

slovakia

left justify in out

V titulnej úlohe novinky, ktorej scenár napísali Petr Kolečko, Alex Königsmark a spomínaný Julius Ševčík, sa predstaví Karel Roden. Okrem neho si v snímke zahrali aj Oldřich Kaiser, Jiří Vyorálek, Robert Jašków, Eva Herzigová, Emília Vášáryová, Zuzana Kronerová, Martin Hofmann, Ján Greššo, Ján Jackuliak, Hanns Zischler, Arly Jover, Paul Nicholas, Dermot Crowley či Milton Welsh.


"Masaryk je krásna filmová postava, pretože je samý problém a zároveň chlap, ktorý má veľkú zodpovednosť. On sám by bol radšej umelcom, bohémom, ale mal smolu, pretože pochádzal zo slávnej rodiny. Tá postava v sebe má neustále vnútorný konflikt, je to človek, od ktorého sa navonok očakáva práca v mene veľkých vecí, a pritom to je muž s krehkou, vášnivou a boľavou dušou,“ vyhlásil Ševčík, pre ktorého je to po snímkach Restart (2005) a Normal (2009) tretí celovečerný film.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies