NHL: Slovenský útočník Hossa sa predstavý na krídle tretej formácie Chicaga

NETKY.SK • 10 Október 2016, 16:22 • 2 min
NHL: Slovenský útočník Hossa sa predstavý na krídle tretej formácie Chicaga

CHICAGO - V uplynulej sezóne nastrieľali dovedna 76 gólov a pozbierali 107 asistencií, ale spolupráca úspešnej rusko-americkej dvojice Artemij Panarij, Patrick Kane v útoku hokejového Chicaga sa minimálne načas preruší.

slovakia

left justify in out

Rozhodol o tom tréner Joel Quenneville, ktorý pred stredajším štartom nového ročníka NHL tiež presúva slovenského útočníka Mariána Hossu od elitného centra Jonathana Toewsa na krídlo tretej formácie. "Hovoril som s ním o tom, chce vyváženejšie útoky. Nastúpim kdekoľvek, kde môžem byť užitočný pre tím. Minulú sezónu som končil v tretej lajne a trávili sme na ľade dostatok času, takže kým ste v permanencii, je to v poriadku," skonštatoval Hossa podľa csnchicago.com.


Po neveľmi vydarenej základnej časti (13+20) Hossa pookrial vo formácii so švédskym centrom Marcusom Krügerom - v siedmich dueloch prvého kola play-off mal bilanciu 3+2. Kouč Quenneville teraz priradil Panarina k Toewsovi, ale Rus sa ku Kanovi a svojmu krajanovi Anisimovovi bude vracať počas presilových hier. Ak by nové zloženie formácii nefungovalo, Blackhawks sa zrejme vrátia k osvedčeným útokom. Stanleyho pohár vybojovali v novodobej ére v rokoch 2010, 2013 a 2015.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies