Placebo zverejnili promo video k piesni Every You Every Me

NETKY.SK • 7 Október 2016, 16:29 • 2 min
Placebo zverejnili promo video k piesni Every You Every Me

BRATISLAVA - Anglická rocková kapela Placebo zverejnila promo video k piesni Every You Every Me. Novinka bola od jej vzniku v roku 1998 až doteraz v archíve. V klipe z kasína, v ktorom sa všetky postavy vyskytujú vo dvoch verziách, sa predstavili aj všetci traja vtedajší členovia formácie - spevák a gitarista Brian Molko, basgitarista Stefan Olsdal a bubeník Steve Hewitt. Posledný menovaný formáciu opustil v roku 2007.

slovakia

left justify in out

Skladba Every You Every Me sa nachádza na albume Without You I'm Nothing, ktorý kapela vydala v roku 1998. Skupina zverejnila nové video pri príležitosti dnešného vydania kompilácie A Place For Us To Dream, ktorá obsahuje spolu s piesňou Every You Every Me a tohtoročným singlom Jesus' Son celkovo 36 skladieb. Muzikanti uviedli nahrávku na trh v rámci oslavy 20. výročia vydania debutového, eponymného albumu.

 

Fanúšikovia a fanúšičky sa môžu tešiť aj na turné, počas ktorého sa kapela predstaví napríklad aj 29. októbra vo Varšave, 8. novembra v Prahe, 11. novembra v Budapešti a o dva dni neskôr vo Viedni.


Kapela Placebo vydala v júni 1996 spomínaný prvý, eponymný album a odvtedy ponúkla ďalších šesť štúdioviek, pričom tá zatiaľ posledná Loud Like Love vyšla v roku 2013. Na celom svete predali približne jedenásť miliónov kópií nahrávok.

 

Medzi ich hity patria aj skladby ako Slave to the Wage, Special K, The Bitter End, This Picture, Song to Say Goodbye alebo For What It's Worth. Súčasných členov kapely Briana Molka a Stefana Olsdala na koncertoch dopĺňajú Bill Lloyd, Fiona Brice, Nick Gavrilovic a Matt Lunn.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies