Návrat Rooneyho po zranení sa posúva, tvrdí tréner Ferguson

NETKY.SK • 4 Január 2013, 14:23 • 2 min
Návrat Rooneyho po zranení sa posúva, tvrdí tréner Ferguson

Návrat Rooneyho po zranení sa posúva, tvrdí tréner Ferguson - Futbal Návrat futbalového kanoniera Wayna Rooneyho do zostavy Manchestru United po zranení kolena sa odsúva na neskôr. Tréner Alex Ferguson totiž uviedol, že na úplné uzdravenie potrebuje ešte

slovakia

left justify in out

imgNávrat futbalového kanoniera Wayna Rooneyho do zostavy Manchestru United po zranení kolena sa odsúva na neskôr. Tréner Alex Ferguson totiž uviedol, že na úplné uzdravenie potrebuje ešte dva týždne.

Rooney si poranil krížne väzy počas tréningu a počas vianočných sviatkov vynechal tri zápasy proti Newcastlu United, West Bromwichu Albion a Wiganu Athletic, ale v sobotu v Anglickom pohári sa už očakával jeho štart proti West Hamu United.

"Wayne je ešte stále zranený a vyzerá to, že bude pauzovať ešte ďalšie dva týždne," cituje Fergusona agentúra Reuters. "Bol by som prekvapený, ak by teraz začal trénovať. Takže bude mimo hru ešte dlhšie, ako sme mysleli a zrejme nestihne ani zápas s FC Liverpoolom."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies