NHL: Ovečkin opäť na lade, zapojil sa do tréningu Washingtonu

NETKY.SK • 29 September 2016, 10:40 • 2 min
NHL: Ovečkin opäť na lade, zapojil sa do tréningu Washingtonu

ARLINGTON - Niekoľko dní po semifinálovej prehre na Svetovom pohári v hokeji je Rus Alexander Ovečkin späť na ľade, s Washingtonom Capitals začal prípravu na novú sezónu zámorskej NHL.

slovakia

left justify in out

"Bolo náročné vrátiť sa na ľad, ale po niekoľkých tréningoch som opäť začal cítiť puk a vrátili sa aj moje korčuliarske schopnosti," citovala agentúra AP slová Ovečkina. Ruský hokejista sa spolu s krajanmi Jevgenijom Kuznecovom a Dmitrim Orlovom pripojili k tímu len štyri dni po prehre 3:5 s Kanadou v semifinále SP.

 

Ovečkin odohral na SP štyri zápasy, predtým tri prípravné, no nemyslí si, že to bude mať veľký dopad na sezónu. Naopak skôr, mu to môže pomôcť: "Nemyslím si, že to hráčov nejako ovplyvní. Skôr to bude mať u účastníkov Svetového pohára pozitívny efekt pri náročných stretnutiach v ďalšej sezóne."

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies