Česi proti Nemecku v kvalifikácii na MS so Schickom, Petrželom i Sivokom

NETKY.SK • 27 September 2016, 13:16 • 2 min
Česi proti Nemecku v kvalifikácii na MS so Schickom, Petrželom i Sivokom

PRAHA - Tréner českej futbalovej reprezentácie Karel Jarolím nominoval na zápasy kvalifikácie MS 2018 proti Nemecku (8. októbra v Hamburgu) a Azerbajdžanu (11. októbra v Ostrave) 13 legionárov. Po dlhšom čase sa do tímu vracajú stredopoliar Milan Petržela z Vikorie Plzeň a útočník Patrick Schick zo Sampdorie Janov.

slovakia

left justify in out

Po pauze zavinenej zranením bude opäť k dispozícii obranca Milan Sivok z Bursasporu, chýbať však bude stredopoliar Milan Darida… "Nominácia sa neskladala ľahko. Veľmi citeľná bude najmä absencia Daridu, ktorý sa zranil a musel ísť na operáciu členka. Prišli sme o hráča základnej jedenástky, bude ťažké ho nahradiť," povedal Jarolím pre portál idnes.cz.

 

nominácia Česka na zápasy s Nemeckom a Azerbajdžanom:

 

brankári:

Jaroslav Drobný (Werder Brémy), Tomáš Koubek (Sparta Praha), Tomáš Vaclík (FC Bazilej)

obrancovia:

Theodor Gebre Selassie (Werder Brémy), Pavel Kadeřábek (Hoffenheim), Filip Novák (Midtjylland), Tomáš Sivok (Bursaspor), Marek Suchý (FC Bazilej)

 

stredopoliari: Bořek Dočkal (Sparta Praha), Martin Frýdek (Sparta Praha), Tomáš Hořava (Viktoria Plzeň), Ladislav Krejčí (FC Bologna), David Pavelka (Kasimpasa), Milan Petržela (Viktoria Plzeň), Jiří Skalák (Brighton), Jan Sykora (Slovan Liberec)

 

útočníci: Václav Kadlec (Midtjylland), Patrik Schick (Sampdoria Janov), Matěj Vydra (FC Watford)

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies