Taylor Swift ohrozoval šialený fanúšik

NETKY.SK • 24 September 2016, 15:30 • 2 min
Taylor Swift ohrozoval šialený fanúšik

PROVIDENCE - Obľúbená celebrita, speváčka, textárka, módna ikona a predovšetkým človek, ktorý má srdce na pravom mieste, taká je Taylor Swift. V poslednom čase má toho dosť veľa. Našla si nového priateľa, venovala kopu peňazí na charitu a ešte rieši útok na jej osobu.

slovakia

left justify in out

Ešte do júna tohto roku speváčka tvorila pár s jedným z najbohatších dídžejov Calvinom Harrisom. Vyzeralo to síce na ružovú budúcnosť, ale náhle prišiel rozchod.  Iba dva týždne po ňom už bola Taylor videná v náruči ďalšieho krásavca, britského herca Toma Hiddleston. Ale pred pár dňami prišli zahraničné médiá s informáciou, že aj tento pár je už históriou.

obrazokV auguste Taylor poriadne siahla do úspor a americkému štátu Louisiana venovala milión dolárov. Peniaze si rozdelia obete záplav, ktoré pri besnení prírodných živlov prišli o strechu nad hlavou a bohužiaľ aj o svojich blízkych. 

obrazok

Jej luxusné sídlo na Rhode Islande síce budí dojem nedobytnej pevnosti, ale zabezpečenie má isté medzery. V auguste sa to potvrdilo. Priamo uprostred nehnuteľnosti sa zrazu zjavil šialený fanúšik. Urobil hysterickú scénu a tvrdil, že sa mali s Taylor brať a ona teraz randí s Tomom Hiddleston. Privolaná polícia sa šialenca radšej na nič nepýtala a ihneď ho odviezla do najbližšej nemocnice na vyhodnotenie duševného zdravia. 

 

Speváčka je nesmierne šťastná, že sa vtedy nenachádzala doma. Mohlo to dopadnúť akokoľvek. 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies