VIDEO Mouratoglou otvoril svoju akadémiu v Biote pri Nice

NETKY.SK • 21 September 2016, 16:55 • 2 min
VIDEO Mouratoglou otvoril svoju akadémiu v Biote pri Nice

BIOT - Tenisová akadémia Patricka Mouratoglouho slávnostne sprevádzkovala svoje nové sídlo v Biote pri francúzskom Nice.

slovakia

left justify in out

Medzi 1200 hosťami na Riviére boli aj jednotky svetových rebríčkov Novak Djokovič zo Srbska a Američanka Serena Williamsová, ktorej Mouratoglou robí tzv. trénerského konzultanta. Súčasťou podujatia Grand Opening boli charitatívne aktivity v prospech Champseed Foundation, ktorá finančne pomáha mladým hráčom zo sociálne znevýhodneného prostredia.

 

Akadémia disponuje 34 dvorcami (17 "hardových" a 17 antukových, pričom 8 je pod strechou a 6 má pridruženú video-technológiu Playsight), športovým centrom, posilňovňou, bežeckou dráhou, plážovými dvorcami, bazénom, obchodom s tenisovými potrebami, medicínskym oddelením, barmi, reštauráciami a 4-hviezdičkovým hotelom. Študenti budú bývať v internáte so 70 izbami pre jednu, dve či tri osoby a učiť sa v 15 miestnostiach.

 

Plocha tejto sekcie je 3500 štvorcových metrov. Mouratoglouho oficiálnym partnerom pri výstavbe trvajúcej dva roky bola kontinentálna asociácia Tennis Europe, bude využívať zázemie na svoje mládežnícke projekty.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies