Obama tvrdí, že Claire Danes je lepšia herečka ako on prezident

NETKY.SK • 10 Január 2013, 08:05 • 2 min
Obama tvrdí, že Claire Danes je lepšia herečka ako on prezident

Obama tvrdí, že Claire Danes je lepšia herečka ako on prezident - Zaujímavosti Americká herečka Claire Danes prehovorila o svojom stretnutí s prezidentom Barackom Obamom. Pre ženský magazín Elle, ktorý vyjde budúci mesiac, prezradila, že od neho dostala n

slovakia

left justify in out

img

Americká herečka Claire Danes prehovorila o svojom stretnutí s prezidentom Barackom Obamom. Pre ženský magazín Elle, ktorý vyjde budúci mesiac, prezradila, že od neho dostala nečakaný kompliment. Na stretnutie s prezidentom ju prehovoril jej manžel, herec Hugh Dancy. "Hugh povedal, že sa musíme stretnúť s Obamom, a skôr ako sme sa nazdali, podávali sme si s ním ruky," zaspomínala si rodená Newyorčanka. "Povedala som prezidentovi, že som Claire Danes a on odvetil, že som dobrá herečka. Ja som mu na to povedala, že on je dobrý prezident. A on na to, že som lepšia herečka, ako je on prezident. Nevedela som, ako na to reagovať. S Hughom sme okamžite išli k baru a objednali si vodku," prezradila.

Herečka, ktorej sa 17. decembra 2012 narodilo prvé dieťa, tiež prehovorila o materstve. "Vždy som chcela mať deti, ale som rada, že prvé mám až teraz. Keď som premýšľala o práci a o deťoch, bola som naozaj nervózna," povedala s tým, že by bola mizernou mamou v domácnosti a tak je šťastná, že môže hrať. 

Američanka sa do povedomia divákov zapísala v roku 1994 ako Beth March vo filme Malé ženy, a tiež seriálom My So-Called Life (1994 - 1995). Odvtedy si zahrala v snímkach ako Rómeo a Júlia (1996), Bedári (1998), Hodiny (2002), Terminátor 3: Vzbura strojov (2003), Základ rodiny (2005) či Hviezdny prach (2007). Za svoje výkony v televíznom filme Temple Grandin (2010) a seriáloch My So-Called Life a Homeland (2011) si odniesla Zlatý glóbus. Je držiteľkou dvoch cien Emmy, troch Satellite Awards a jednej Screen Actors Guild Award. Venuje sa tiež divadlu, na javisku sa objavila v hrách ako Pygmalion či Monológy vagíny. 

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies