Dnes na večeru pripravíme lososa na zelenine v alobale. Gurmán Suroviny 4 ks podkovičky z lososa, 400 g mrazená zeleninová zmes, soľ, mleté biele korenie, maslo citrón, olivový olej.
Suroviny:
4 ks podkovičky z lososa, 400 g mrazená zeleninová zmes, soľ, mleté biele korenie, maslo citrón, olivový olej.
Príprava:
Pripravíme si 4 väčšie štvorce alobalu a potierame ich olejom. Podkovičky lososa umyjeme, osušíme, osolíme, okoreníme a pokvapkáme citrónovou šťavou. Každú podkovičku položíme na štvorec alobalu. Položíme na ňu časť mrazenej zeleniny (hrášok, kukurica, mrkva, fazuľka, brokolica) a priložíme plátok masla. Alobalové balíčky dobre uzavrieme. Lososa na zelenine v alobale pečieme v predhriatom grile na spodnej mriežke 15-20 minút. Podávame ho s pečenými zemiakmi, alebo s bagetou.
Čas prípravy: 40 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies