Sima Martausová pridala ďalšie koncerty do jesenného turné

NETKY.SK • 20 September 2016, 11:00 • 2 min
Sima Martausová pridala ďalšie koncerty do jesenného turné

BRATISLAVA - Slovenská speváčka a skladateľka Sima Martausová pridala pre veľký záujem ďalšie koncerty do nadchádzajúceho jesenného turné po Slovensku.

slovakia

left justify in out

Rodáčka z Považskej Bystrice sa rozhodla vystúpiť v Bratislave a Nitre hneď dvakrát. V hlavnom meste sa teda predvedie nielen 7. októbra, ale aj 17. októbra, a v Nitre zahrá okrem 23. októbra aj 9. novembra. "Teším sa, že majú taký záujem, a že sa chystajú prísť nás podporiť. Veľmi príjemne ma to prekvapilo. Určite by som išla spievať aj keby bol na našom koncerte čo i len jeden človek, ale keď ich bude veľa, mám o to väčšiu radosť. Niekde mám dokonca už aj vypredané," povedala nadšene speváčka.


Martausová v týchto dňoch tiež dokončuje nový album, na ktorom sa budú okrem iného nachádzať nedávno vydané single Balet a Smej sa. Nahrávka by mala vyjsť už túto jeseň a bude tiež obsahovať prekvapenie, ktorým je dueto s Richardom Müllerom. Hudobníčka plánuje ponúknuť ukážku z albumu už na spomínanom turné, na ktorom nebudú chýbať ani spomínaný singel Smej sa či staršie hity. "Som naozaj potešená, ako sa ujal singel z nového albumu Smej sa, ktorý tiež určite zahrám. Keď hráme s kapelou túto pieseň naživo na koncertoch, užívame si to aj my aj ľudia pod pódiom. Vždy, keď ju hráme, tak cítim, že sa mi naozaj moja duša smeje," dodala muzikantka. 


Mladá interpretka sa spolu s jej sprievodnou skupinou Päť chlapov v kapele predstaví celkovo v 23 mestách. Sima Martausová & Band Tour 2016 sa začne v stredu v Trenčíne, pričom speváčka zakončí šnúru 30. novembra vystúpením v Piešťanoch. Krst pripravovanej novinky sa uskutoční počas jej bratislavského vystúpenia 7. októbra v Ateliéri Babylon.
Sima Martausová vyhrala v roku 2009 s piesňou Nádherný Svätý v súťaži Gospeltalent a o dva roky uviedla na trh debutový album Vyzliecť si človeka. Vo februári 2014 ju Zväz autorov a interpretov populárnej hudby spolu s jej kapelou vyhlásil za Objav roka 2013. V hlasovaní na portáli Hudba.sk získala tiež cenu Objav roka a Album roka 2013. Druhé menované ocenenie si vyslúžila za album Dobrý deň, to som ja (2013). Predvlani vydala tretiu štúdiovku Na pravom poludní. Je tiež členkou Radošinského naivného divadla. Sprevádza ju spomínaná formácia Päť chlapov v kapele v zložení Igor "Ajdži" Sabo (bicie), Martin Zajko (gitara, ukulele a mandolína), Pišta Lengyel (elektrická gitara), Martin Gašpar (kontrabas) a Martin Wittgruber (klávesy a akordeón).

Termíny koncertov Sima Martausová & Band Tour 2016:
21. septembra - Trenčín, Piano club
22. septembra - Žilina, Dom odborov
24. septembra - Ružomberok, Kultúrny dom Andreja Hlinku
27. septembra - Levice, CK Junior
28. septembra - Trnava, Kino Hviezda
7. októbra - Bratislava, Ateliér Babylon (krst albumu)
17. októbra - Bratislava, Ateliér Babylon
23. októbra - Nitra, Nájomná jednotka 102
24. októbra - Prievidza, Kino Baník
25. októbra - Martin, Kino Strojár
26. októbra - Námestovo, Dom kultúry
27. októbra - Dolný Kubín, MsKS
9. novembra - Nitra, Nájomná jednotka 102
10. novembra - Žiar nad Hronom, MsKC
19. novembra - Poprad, Dom kultúry
20. novembra - Kežmarok , MsKS
21. novembra - Bardejov, Kino Žriedlo
22. novembra - Prešov, Kino Scala
23. novembra - Košice, Historická radnica
24. novembra - Michalovce, MsKS
26. novembra - Lučenec, Synagóga
27. novembra - Zvolen, DK Podborová
28. novembra - Banská Bystrica, Aula SZU
29. novembra - Hlohovec, Empírové divadlo
30. novembra - Piešťany, Kino Fontána
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies