Years & Years predstavili singel Meteorite

NETKY.SK • 13 September 2016, 15:43 • 2 min
Years & Years predstavili singel Meteorite

LONDÝN - Britská elektronická skupina Years & Years dnes zverejnila singel Meteorite. Tanečná novinka sa bude nachádzať na soundtracku romantickej komédie Dieťa Bridget Jonesovej. Priaznivci londýnskej formácie si ju môžu vypočuť už teraz, a to prostredníctvom služieb Spotify a Apple Music či na portáli iTunes.

slovakia

left justify in out

 

Spomínaný soundtrack by mal vyjsť v piatok 16. septembra, pričom snímka o tehotenstve obľúbenej hrdinky sa dostane na plátna slovenských kín deň predtým. Titulnú postavu, podobne ako v prvých dvoch filmoch Denník Bridget Jonesovej (2001) a Bridget Jonesová: S rozumom v koncoch (2004), stvárnila Renée Zellweger. Okrem nej diváci a diváčky uvidia Colina Firtha, ktorý si v predošlých častiach zahral Marka Darcyho. Spolu s dvojicou sa v titule režisérky Sharon Maguire objaví aj Patrick Dempsey, ktorý sa ujal úlohy ďalšieho nápadníka hrdinky.

 

Skupina Years & Years vznikla v roku 2010 a tvoria ju Angličan Olly Alexander (vokály, klávesy), rodák z Holandska Emre Türkmen (syntetizátor) a Austrálčan Mikey Goldsworthy (basgitara). Na koncertoch ich sprevádza bubeník Dylan Bell. Na konte majú EP nahrávky Traps (2013), Real (2014), Take Shelter (2014), Y & Y (2015). Vlani uviedli na trh debutovú štúdiovku s názvom Communion. V tom istom roku zvíťazili v ankete BBC Sound of 2015, ktorá predurčuje najväčšie hudobné hviezdy roka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies