Dnes bude pršať takmer na celom Slovensku, zajtra však príde radikálna zmena

NETKY.SK • 6 September 2016, 11:17 • 2 min
Dnes bude pršať takmer na celom Slovensku, zajtra však príde radikálna zmena

BRATISLAVA – Začal sa školský rok a počasie sa zosynchronizovalo s náladou školákov, ktorým sa do školy príliš chodiť nechce. Zajtra sa však počasie zmení a bude opäť pripomínať leto. Teplé počasie bude pokračovať aj cez víkend.

slovakia

left justify in out

Predpoveď počasia na utorok (Zdroj: SHMÚ):

Veľká, cez deň čiastočne zmenšená oblačnosť. Miestami dážď, prehánky, ojedinele búrky. Denná teplota 22 až 27, na krajnom západe, v Žilinskom kraji a na Spiši 18 až 22 st. Prevažne severný vietor do 30 km/h, miestami v nárazoch okolo 45 km/h. Na hrebeňoch hôr dopoludnia prudký vietor.

 

Streda:

Jasno až polooblačno, v noci a ráno miestami hmla alebo nízka oblačnosť. Teplo. Nočná teplota 16 až 11, v dolinách miestami okolo 9 st. Denná teplota 24 až 29 st. Prevažne severovýchodný vietor do 20 km/h.

 

Štvrtok:

Jasno až polojasno. V noci a zrána ojedinele hmla alebo nízka oblačnosť. Najnižšia nočná teplota 16 až 11, v dolinách miestami okolo 9 st. Najvyššia denná teplota 25 až 30 st. Slabý premenlivý vietor alebo bezvetrie.

 

Piatok:

Jasno až polojasno. V noci a ráno ojedinele hmla alebo nízka oblačnosť. Najnižšia nočná teplota 16 až 11, v dolinách okolo 9 st. Najvyššia denná teplota 25 až 30 st.

 

img

 

Teplo bude aj cez víkend:

V sobotu bude jasno až polooblačno, popoludní pri prechodne zväčšenej oblačnosti ojedinele prehánky. V noci a ráno ojedinele hmla alebo nízka oblačnosť. Najnižšia nočná teplota 16 až 11, v dolinách okolo 9 st. Najvyššia denná teplota 25 až 30 st.

 

V nedeľu bude malá, v priebehu dňa miestami zväčšená oblačnosť a ojedinele prehánky alebo búrky. V noci a ráno ojedinele hmla alebo nízka oblačnosť. Najnižšia nočná teplota 16 až 11, v dolinách miestami okolo 9 st. Najvyššia denná teplota 25 až 30 st.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies