FOTO a VIDEO Tragická nehoda na diaľnici D1: Vodič dodávky sa nevenoval riadeniu, náraz sa mu stal osudný

NETKY.SK • 3 September 2016, 16:08 • 2 min
FOTO a VIDEO Tragická nehoda na diaľnici D1: Vodič dodávky sa nevenoval riadeniu, náraz sa mu stal osudný

BRATISLAVA - Seneckí a bratislavskí hasiči zasahovali pri dopravnej nehode dodávky a kamióna na 16,8 kilometri diaľnice D1, v smere z Bratislavy do Senca.

slovakia

left justify in out

Diaľnica je uzatvorená. Na mieste bolo desať hasičov s troma kusmi hasičskej techniky.

 

Nehoda sa pravdepodobne stala, keď v opačnom smere odpratávali predošlú nehodu kamióna. Nehoda sa stala na 16,5 kilometri diaľnice v smere do Bratislavy. Kamión prevážal Kinder čokolády, ktoré sa povaľovali pri ceste.

 

img

 

Polícia uzatvorila aj Cestu na Senec pri Zlatých Pieskoch.

 

TASR o tom informovalo Operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave.

 

 

Podľa Andreja Hirjaka z Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby pri nehode zomrela jedna osoba. "Jej zranenia boli nezlučiteľné so životom," uviedol pre TASR. Podľa polície išlo o 42-ročného vodiča dodávky.

 

Hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff povedal, že k nehode došlo krátko po 14.00 h tak, že dodávka narazila do riadne označeného a osvetleného vozidla Národnej diaľničnej spoločnosti (NDS). Toto vozidlo bolo odstavené v ľavom jazdnom pruhu. Následkom zrážky utrpel 42-ročný vodič dodávky zranenia, ktorým na mieste nehody podľahol. K zraneniu iných osôb nedošlo. Príčinu a okolnosti nehody vyšetruje polícia.

 

"Premávka v tomto úseku je aj naďalej obmedzená z dôvodu dokumentovania, ako aj odstraňovania následkov nehody, vodičov preto vyzývame, aby, ak je to možné, sa tomuto úseku vyhli. Odklon premávky je vedený cez starú Seneckú cestu," spresnil Szeiff.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies