Nemal som právo na chybu, tvrdí Lašák po výhre nad Novgorodom

NETKY.SK • 21 Január 2013, 13:18 • 2 min
Nemal som právo na chybu, tvrdí Lašák po výhre nad Novgorodom

Nemal som právo na chybu, tvrdí Lašák po výhre nad Novgorodom - Hokej Slovenský hokejový brankár Spartaka Moskva Ján Lašák sa po domácej výhre 2 1 po predĺžení nad Torpedom Nižnij Novgorod vyjadril, že v rozhodujúcej fáze zápasu medzinárodnej KHL nemal pr

slovakia

left justify in out

imgSlovenský hokejový brankár Spartaka Moskva Ján Lašák sa po domácej výhre 2:1 po predĺžení nad Torpedom Nižnij Novgorod vyjadril, že v rozhodujúcej fáze zápasu medzinárodnej KHL nemal právo na chybu.

"Bol to ťažký zápas. Súper vyslal málo striel, väčšinou hrozil len z kontier,"citovala klubová internetová stránka slovenského legionára. "V tretej tretine som robil všetko pre to, aby sme neinkasovali a udržal pre mužstvo šancu. Som rád, že sme vyrovnali šesť sekúnd pred koncom zápasu. Na našej strane bolo šťastie a to je dobre."

Ján Lašák priznal, že by sa im ľahšie hralo, keby dali tri góly ako v predchádzajúcom súboji s Lokomotivom. "Hralo by sa nám lepšie, stav 0:1 mi nedával právo na chybu. Tým viac, že v tretej tretine išlo na mňa málo striel a nebol som v tempe. To je pre brankára ťažké. Bol som pripravený na každú strelu, na každú nebezpečnú prihrávku."

Pred predĺžením sa nezaoberal tým, že by zápas mohol dospieť až do samostatných nájazdov. "Hovoril som, že v predĺžení gól dáme. Máme hráčov, ktorí vedia rozhodnúť. Osobne som veril, že ho dá Ružička a som rád, že sa mu to podarilo."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies