Volkswagen Slovakia je najatraktívnejším zamestnávateľom v priemysle

NETKY.SK • 21 Január 2013, 13:22 • 2 min
Volkswagen Slovakia je najatraktívnejším zamestnávateľom v priemysle

Volkswagen Slovakia je najatraktívnejším zamestnávateľom v priemysle - Slovensko Volkswagen Slovakia (VW SK) sa podľa aktuálneho rebríčka Najatraktívnejší zamestnávateľ za rok 2012, ktorý zostavila spoločnosť Profesia v spolupráci s mesačníkom Forbes, sta

slovakia

left justify in out

imgVolkswagen Slovakia (VW SK) sa podľa aktuálneho rebríčka Najatraktívnejší zamestnávateľ za rok 2012, ktorý zostavila spoločnosť Profesia v spolupráci s mesačníkom Forbes, stal najatraktívnejším zamestnávateľom v priemysle na Slovensku.

V rebríčku zostavenom z odpovedí viac ako 5000 ľudí získal VW SK vôbec najvyššie ocenenie v kategóriách Pracovná istota a dlhodobá tradícia firmy a Možnosť rastu. Druhé najvyššie ohodnotenie len s minimálnym rozdielom získal v kategórii Platové ohodnotenie a benefity. V celkovom poradí rebríčka sa spoločnosť umiestnila na treťom mieste po firmách Google a J&T. Zároveň VW SK bol jediným výrobným podnikom, ktorý sa dostal do top 10 najatraktívnejších zamestnávateľov.

Zber údajov do rebríčka prebiehal v dvoch fázach. V prvej si mohli respondenti vybrať ľubovoľného zamestnávateľa. Z tohto rebríčka vznikol zoznam 45 najatraktívnejších spoločností, z ktorých si respondenti následne vybrali toho najatraktívnejšieho zamestnávateľa.

Volkswagen Slovakia pôsobí na Slovensku už viac ako 21 rokov. Od roku 1991 vyrobil vyše 3 milióny vozidiel. Patrí k najväčším exportérom, investorom i zamestnávateľom v súkromnom sektore na Slovensku. Zamestnáva viac ako 8400 ľudí.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies