Pedofil šokoval svet: Tvrdí, že jeho diela sú umenie

NETKY.SK • 17 August 2016, 17:38 • 2 min
Pedofil šokoval svet: Tvrdí, že jeho diela sú umenie

SYDNEY - Pedofil, ktorý predáva bábiky životnej veľkosti s detskou podobou, o sebe tvrdí, že je umelec. Austrálske úrady tento týždeň zadržali zásielku s jeho tovarom, ktorá smerovala pre tamojších zákazníkov.

slovakia

left justify in out

Erotické bábiky, ktoré sa podobajú na deti vo veku piatich rokov, sú predávané prostredníctvom japonskej webovej stránky pedofilom po celom svete. Väčšinou majú na sebe čipkované sporé oblečenie alebo sú úplne nahé a v reklamných materiáloch častokrát pózujú v provokačných pózach.

 

Ich tvorca Shin Takagi otvorene priznáva svoje pedofilné sklony a výrobu bábik označuje za umenie. Takagi sa ďalej obhajuje tým, že bábiky slúžia ako náhrada pre uspokojenie potrieb pedofilov, čím u nich znižuje riziko páchania trestnej činnosti voči skutočným deťom.

 

"Pomáham ľuďom naplniť svoje túžby právne a eticky. Život je na nič, ak musíte dlhodobo potláčať svoje túžby,“ povedal Takagi.

 

„Gumové bábiky dovezené do Austrálie boli zničené alebo sa používajú na ďalšie vyšetrovanie,“ uviedol hovorca z oddelenia cudzineckej a pohraničnej polície pre Daily Mail.

 

Dodal, že vlastnenie takejto bábiky na erotické potreby je považované za "nepovolené používanie detského materiálu.“

 

Podľa austrálskych zákonov môže byť import erotických bábik potrestaný pokutou až do výšky 450 000 dolárov (399 325 eur), odňatím slobody na 10 rokov, alebo oboje.

 

 

Viac ako 60 000 Austrálčanov už podpísalo petíciu, o zakáze predaja a dovozu tohto tovaru.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies