FOTO Krásna Kežmarčanka zmizla vo Švajčiarsku: Na stanici ju vysadil hokejista, odvtedy ju nikto nevidel

NETKY.SK • 17 August 2016, 15:31 • 2 min
FOTO Krásna Kežmarčanka zmizla vo Švajčiarsku: Na stanici ju vysadil hokejista, odvtedy ju nikto nevidel

KEŽMAROK – Dvadsaťročná Romana Kožušková z Kežmarku odišla cez víkend do Švajčiarska so svojím kamarátom, bývalým slovenským hokejovým reprezentantom. Odvtedy o nej nikto nepočul.

slovakia

left justify in out

Romana odišla v sobotu 13.augusta okolo druhej v noci. Do Švajčiarska ju viezol bývalý hokejový reprezentant Miro Škovira (43), ktorý ju vysadil na železničnej stanici v mestskej časti Zürichu Oerlikon. Tam ju mal vyzdvihnúť ďalší kamarát Michal (26), ktorý jej pomohol prácu nájsť. Ten sa s Romanou nestretol a nikto netuší, kde sa nachádza.

 

img

 

Romana počas celej cesty komunikovala s rodičmi. Tým o 13:45 poslala poslednú SMS a odvtedy má už vypnutý mobil. Miroslav Škovira, ktorý Romanu na stanici vysadil je údajne v kontakte so slovenskou políciou.

 

Keď Michal Romanu na stanici nestretol, zavolal na políciu, ktorá rozbehla pátranie. "V prípade nezvestnej Romany Kožuškovej vykonávame všetky potrebné previerky aj v spolupráci so švajčiarskou stranou," povedal hovorca KR PZ v Prešove Daniel Džobanik. 

 

img

 

Romana Kožušková sa narodila 7. októbra 1995, býva v Kežmarku. Má 170 centimetrov a štíhlu postavu. Má blond vlasy. Na tele má niekoľko tetovaní. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies