Do domu Davida Guettu na Ibize už po druhý raz vnikol ten istý muž

NETKY.SK • 16 August 2016, 14:55 • 2 min
Do domu Davida Guettu na Ibize už po druhý raz vnikol ten istý muž

BRATISLAVA - Do domu francúzskeho dídžeja a producenta David Guettu už po druhý raz vnikol ten istý muž. Páchateľa, ktorým je nemenovaný Poliak, neskôr zatkla polícia v jednom z nočných klubov v meste Eivissa.

slovakia

left justify in out

Muž sa údajne do hudobníkovej rezidencie v obci Sant Josep de sa Talaia dostal tak, že preskočil vonkajší múr. Pri úniku ho zas videli, ako odhodil nôž, ktorý však polícia zatiaľ nenašla. Poliak sa pritom do Guettovho domu dostal aj v minulosti, pričom vtedy ho pustila dnu gazdiná, ktorej povedal, že je producentov kamarát.


Štyridsaťosemročný Pierre David Guetta debutoval v roku 2002 albumom Just A Little More Love. Nasledovali štúdiovky Guetta Blaster (2004), Pop Life (2007), One Love (2009), Nothing But The Beat (2011) a Listen (2014), pričom predposledné dve menované sa dostali na druhú priečku britského albumového rebríčka.

 

Medzi jeho najúspešnejšie single patria skladby When Love Takes Over (feat. Kelly Rowland), Sexy Bitch (feat. Akon), Gettin' Over You (feat. Chris Willis, Fergie & LMFAO), Titanium (feat. Sia), Lovers On The Sun (feat. Sam Martin) a Dangerous (feat. Sam Martin).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies