Jozef Oklamčák opäť dostal ponuku delegovať slovenskú a českú missku do Číny

NETKY.SK • 11 August 2016, 18:06 • 2 min
Jozef Oklamčák opäť dostal ponuku delegovať slovenskú a českú missku do Číny

SHENZHEN - Medzinárodne uznávaný odborník na ženskú krásu, člen poroty mnohých svetových súťaží missiek a modeliek, JOZEF OKLAMČÁK má veľmi úspešný rok. Svedči o tom i to, že bol opäť oslovený vybrať českú a slovenskú slečnu, tentokrát na svetovú súťaž o "naj... postavu sveta".

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Stáva sa už tradíciou, že keď sa niečo deje v oblasti súťaží krásy vo svete, tak pre výber v česko - slovenskom priestore, je pravidelne oslovený zakladateľ novodobej súťaže miss v bývalom Československu v roku 1988 a MISS SLOVENSKO v roku 1993, v  súčastnosti aj prezident ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA Jozef OKLAMČÁK.


Aj tentokrát jeho agentúra OKLAMČÁK PRODUCTION, dostala poverenie delegovať na svetovú súťaž krásy MISS BIKINY INTERNATIONAL 2016 reprezentantku ČESKEJ a SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Súťaž sa bude konať v októbri, v známom čínskom meste elektroniky, ale v posledných rokoch aj modelingu, v SHENZHENE.

Ako sme sa dozvedeli od Jozefa OKLAMČÁKA, v hľadačiku má slovenské a české dievčatá vo veku od 18 do 26 rokov s minimálnou výškou 170 cm. V prvom rade musia mať súmernú peknú postavu, štíhle dlhé nohy a v prípade záujmu, možu poslať kvalitné fotografie, hlavne v plavkách, ale i portrét, v kvalite minimálne 300 kb a svoje základne miery, do 30.augusta 2016 na email: oklamcak@oklamcak.sk a info@ceskoslovenskylev.com



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies