O prácu v automobilke Jaguar Land Rover sa uchádza 43.653 ľudí

NETKY.SK • 10 August 2016, 10:42 • 2 min
O prácu v automobilke Jaguar Land Rover sa uchádza 43.653 ľudí

BRATISLAVA - O prácu v nitrianskom závode automobilky Jaguar Land Rover (JLR) sa uchádza vyše 40.000 ľudí. Záujemcovia sa môžu o prácu v novej automobilke uchádzať cez registračný dotazník, ktorý spolu s investorom pripravilo Ústredie práce, sociálnych vecí a rodiny (ÚPSVR) SR.

slovakia

left justify in out

"Registračný formulár od decembra minulého roku až do súčasnosti vyplnilo a zaslalo 43.653 záujemcov o prácu u investora," priblížila riaditeľka kancelárie generálneho riaditeľa ústredia práce Jana Lukáčová.

 

V dotazníku záujemcovia o prácu vypĺňajú napríklad údaje o ich špecializácii, kvalifikácii, taktiež musia uviesť informácie o ich aktuálnom alebo poslednom zamestnaní. Vyplnené registračné dotazníky odchádzajú priamo automobilke.

 

V nitrianskom závode by malo zamestnanie nájsť asi 2800 pracovníkov. Ako avizoval prevádzkový riaditeľ investície JLR Alexander Wortberg, výber budúcich zamestnancov plánuje automobilka odštartovať v budúcom roku.

Memorandum o porozumení s britskou spoločnosťou podpísala vláda SR 11. augusta 2015.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies