Jednu zo scén filmu Jednotka samovrahov nakrútil Zack Snyder

NETKY.SK • 8 August 2016, 08:59 • 2 min
Jednu zo scén filmu Jednotka samovrahov nakrútil Zack Snyder

LOS ANGELES - Americký filmár Zack Snyder nakrútil jednu scénu nového akčného filmu Jednotka samovrahov (2016). V rozhovore pre portál Collider to prezradil režisér snímky David Ayer s tým, že šlo o scénu, v ktorej sa v cameo úlohe predstavil Ezra Miller ako Barry Allen alias Flash.

slovakia

left justify in out

Túto scénu pritom nakrúcali v Londýne, kde v tom čase Snyder nakrúcal pripravovaný film Justice League, v ktorom Miller taktiež stvárňuje Flasha. Snyder je pritom aj jedným z výkonných producentov Jednotky samovrahov. "Od začiatku bolo jasné, že v Jednotke samovrahov bude aj scéna s Flashom. Mali sme však šťastie, pretože keďže v tom čase nakrúcali v Londýne Justice League, tak tam mali jeho oblek a všetko, čiže mohli túto scénu nakrútiť tam," vysvetlil Ayer.

 

 

Jednotka samovrahov sa zameriava na rovnomennú agentúru združujúcu superzločincov, ktorí sa výmenou za kratšie tresty zúčastňujú na nebezpečných misiách. Ako členovia jednotky sa v novinke predstavili Will Smith (Deadshot), Margot Robbie (Harley Quinn), Adam Beach (Slipknot), Jai Courtney (Kapitán Boomerang), Cara Delevingne (Enchantress), Karen Fukuhara (Katana), Joel Kinnaman (Rick Flag), Adewale Akinnuoye-Agbaje (Killer Croc) a Jay Hernandez (El Diablo). Okrem nich sa vo filme ukázal Jared Leto ako Joker. Herecké obsadenie doplnili Common, Viola Davis, Ben Affleck či Scott Eastwood. Film sa do slovenských kín dostal 4. augusta.
Päťdesiatročný Zachary Edward "Zack“ Snyder je známy predovšetkým vďaka práci na akčných a vedecko-fantastických filmoch. Režíroval snímky ako Úsvit mŕtvych (2004), 300 (2006), Strážcovia (2009), Ga'Hoole: Legenda o strážcoch (2010), Sucker Punch (2011), Muž z ocele (2013) či Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti (2016).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies