Tatranský pohár už má rozpis, jeden zápas aj v Spišskej

NETKY.SK • 5 August 2016, 17:26 • 2 min
Tatranský pohár už má rozpis, jeden zápas aj v Spišskej

POPRAD - Hokejový turnaj o Tatranský pohár (25.- 27. 8. 2016) dostal tento rok prívlastok malá Liga majstrov, keďže sa na ňom zúčastnia český HC Oceláři Třinec, fínsky Lahti Pelicans, švédsky Örebro HK a domáci HK Poprad.

slovakia

left justify in out

Popradskí organizátori už zverejnili aj podrobný rozpis zápasov. Šesťdesiaty deviaty ročník jedného z najstarších turnajov v Európe sa začne vo štvrtok 25. augusta o 16.00 h švédsko-fínskym súbojom Örebro HK - Pelicans Lahti, o tri hodiny neskôr príde na rad slovensko-česká konfrontácia HK Poprad - HC Oceláři Třinec.

 

Piatkový duel Örebro HK - HC Oceláři Třinec so začiatkom o 18.00 h odohrajú na zimnom štadióne v Spišskej Novej Vsi, keďže slovenskí bratia Libor a Július Hudáčkovci, ktorí sa predstavia v drese Örebra, sú odchovancami hokeja práve z tohto mesta. V tom istom čase sa v Poprade začne zápas HK Poprad - Pelicans Lahti. Turnaj dokončia v sobotu 27. augusta duelmi Pelicans Lahti - HC Oceláři Třinec (16.00 h) a HK Poprad - Örebro HK (19.00).


Stretnutia Tatranského pohára sa budú hrať už vo vynovenej popradskej aréne, kde práve v týchto dňoch rozširujú hraciu plochu. Tento krok potešil aj najstaršieho hráča klubu a dlhoročného lídra hokeja pod Tatrami Arneho Krotáka. "Poznáte ma ako technického hráča, takže sa teším na viac priestoru na ľadovej ploche, doteraz to bol viac boj zblízka," povedal 44-ročný Kroták ešte na júnovej tlačovej konferencii v Poprade.


Popradčania pod vedením nového trénera Petra Jonáka odštartujú sériu prípravných zápasov pred novou sezónou Tipsport ligy dvoma súbojmi s hokejistami prvoligového Liptovského Mikuláša. V utorok 9. augusta sa bude hrať v Poprade a o dva dni neskôr 11. augusta v Liptove. Oba zápasy majú začiatok o 17.00 h.

Program Tatranského pohára 2016 v hokeji:

štvrtok 25. 8.


Örebro HK - Pelicans Lahti (16.00)
HK Poprad - HC Oceláři Třinec (19.00)


piatok 26. 8.


HK Poprad - Pelicans Lahti (18.00)
Örebro HK - HC Oceláři Třinec (hrať sa bude v Spišskej Novej Vsi)


sobota 27. 8.


Pelicans Lahti - HC Oceláři Třinec (16.00)
HK Poprad - Örebro HK (19.00)



 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies