Martin Madej zverejnil VIDEOklip k piesni Enough

NETKY.SK • 5 August 2016, 13:18 • 2 min
Martin Madej zverejnil VIDEOklip k piesni Enough

BRATISLAVA - Slovenský spevák Martin Madej zverejnil dnes ráno videoklip k piesni Enough. Nový singel je jeho tretím počinom, ktorý vznikol v spolupráci s Little Beat Production.

slovakia

left justify in out

„Hudbu napísal Martin Šrámek a text je môj vlastný. Mojou motiváciou nebolo urobiť letný hit, ide skôr o pieseň, ktorú keď si človek kedykoľvek pustí, zlepší mu náladu alebo ho minimálne jemne rozhýbe. Je to taká moja výpoveď z porozchodového obdobia. Myslím, že tí, čo vedia po anglicky, pochopia,“ uviedol v rozhovore pre agentúru SITA. „Videoklip kopíruje text pesničky, aj keď často len v prenesenom význame, s nadhľadom a s veľkou dávkou nevhodného humoru, ktorý mi je vlastný...,“ zasmial sa Madej.

 

 

Ambíciou mladého interpreta bolo vraj vytvoriť videoklip, ktorý mu urobí radosť a pobaví ho vždy, keď si ho pozrie. „To sa aj podarilo. Kreatívny tím bol naozaj obrovský! Ja a Thomas Puskailer. Priznám sa, že takýto klip som ešte v našich vodách nevidel, tak len dúfam, že sa nám podarilo vytvoriť niečo nové a zábavné,“ dodal spevák, ktorý už v tejto chvíli pracuje na ďalšej piesni a letné dni trávi tiež so skupinou Fragile. „Na jeseň budeme totiž s Fragile brázdiť po Slovensku s programom Fragile Queen,“ prezradil.

 

Okrem pracovných povinností však známy Bratislavčan nezabúda ani na oddych. „Leto si užívam, ako sa len dá. Bol som sa potápať s rodinou v Chorvátsku a absolvoval som niekoľko túr v Tatrách. Ešte mám v pláne vymiesť zopár festivalov a chcem sa ísť pozrieť na Island. Už dlho ma to tam ťahá, vlastne ani neviem prečo. Taký zvláštny vnútorný pocit...,“ poznamenal spevák.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies