Mercedes predstavil nový monopost W04

NETKY.SK • 5 Február 2013, 08:05 • 2 min
Mercedes predstavil nový monopost W04

Mercedes predstavil nový monopost W04 - Formula 1 Tím formuly 1 Mercedes AMG Petronas predstavil v pondelok v španielskom Jereze nový monopost W04. Stajňa, ktorá v minulej sezóne zostala dlžná svojmu menu, sa v novom ročníku bude spoliehať aj na jazdecké

slovakia

left justify in out

img

Tím formuly 1 Mercedes AMG Petronas predstavil v pondelok v španielskom Jereze nový monopost W04. Stajňa, ktorá v minulej sezóne zostala dlžná svojmu menu, sa v novom ročníku bude spoliehať aj na jazdecké umenie Lewisa Hamiltona a Nica Rosberga.

Technické pravidlá sa medzi rokmi 2012 a 2013 príliš nemenili a tak môžno v súvislosti s novým autom hovoriť len o evolúcii minuloročného W03. Postavené bolo pod vedením inžiniera Alda Costu a s koordináciou technického riaditeľa Boba Bella. Podľa šéfa stajne Rossa Brawna je rok 2013 začiatkom druhej éry továrenského tímu strieborných šípov. 

"Reštrukturalizácia, ktorou sme prešli v priebehu posledných osemnástich mesiacov, je pomaly dovŕšená a F1 W04 je jej odrazom. Oproti predchodcovi ide po stránke dizajnu a detailnej sofistikovanosti o jasný pokrok," cituje Brawna portál F1.sk.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies