AC Miláno: Žiadny Balotelli, žiadny problém

NETKY.SK • 8 Február 2013, 17:33 • 2 min
AC Miláno: Žiadny Balotelli, žiadny problém

AC Miláno Žiadny Balotelli, žiadny problém - Futbal MILÁNO – Obranca AC Milána Ignazio Abate vyhlásil, že jeho klub má dostatočnú kvalitu na to, aby zvládol osemfinálový dvojzápas Ligy majstrov proti top favoritovi z Barcelony aj bez Maria Balotelliho. Ko

slovakia

left justify in out

imgMILÁNO – Obranca AC Milána Ignazio Abate vyhlásil, že jeho klub má dostatočnú kvalitu na to, aby zvládol osemfinálový dvojzápas Ligy majstrov proti top favoritovi z Barcelony aj bez Maria Balotelliho. Kontroverzný útočník prestúpil do Milána z Manchestru City počas januárového prestupového obdobia, avšak v európskom pohári č.1 hrať nemôže, pretože v prvej polovici sezóny v tejto súťaži nastúpil za City.
"V Lige majstrov síce nebudeme mať k dispozícii Balotelliho, ale budeme mať Robinha, Pazziniho a Bojana Krkiča," povedal Abate pre oficiálne stránky svojho klubu.

Riccardo Montolivo rovnako verí, že Miláno má dosť kvalitný káder na to, aby sa vysporiadal s útočníkovou neprítomnosťou v európskom pohári.
"Je škoda, že Mario nehrá, ale Pazzini má dobrú sezónu a máme aj náhradu Bojana," povedal Montolivo.

AC Miláno privíta Barcelonu najprv na svojom štadióne dňa 20.februára a odveta na Nou Campe bude na programe o dva týždne neskôr.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies