Ripfest sa bude pre nevhodné počasie konať v stanoch

NETKY.SK • 15 Júl 2016, 11:35 • 2 min
Ripfest sa bude pre nevhodné počasie konať v stanoch

BRATISLAVA - Podujatie Ripfest sa bude pre očakávané nevhodné počasie konať vo veľkých stanoch. Festival sa uskutoční 16. júla vo Veľkých Ripňanoch.

slovakia

left justify in out

"Nejde o žiadne veľké sťahovanie. Ripfest bude aj naďalej na obecnom štadióne vo Veľkých Ripňanoch, ale postavili sme tam veľkostany. Po skúsenostiach z tohtoročného leta, keď sme museli predčasne ukončiť Topfest, podobne ako ďalší organizátori museli prerušiť svoje podujatia, chceme byť tentoraz pripravení. V sobotu nemá byť najlepšie počasie. Naším prvotným cieľom je chrániť návštevníkov a snažíme sa im tiež zabezpečiť aspoň aký-taký komfort. Isto im bude príjemnejšie v stane ako na daždi," objasnil Dušan Drobný z agentúry Topfest.

 

Fanúšikovia a fanúšičky sa však nemusia obávať zmien v programe. "Všetko ostatné platí. Zahrajú skvelí Čechomor, The Paranoid majú pripravenú šou, akú ešte diváci nevideli a Gladiator predstavia horúcu novinku. Aj ďalší hudobníci si pripravili špecifický program. Myslím si, že trochu kvapiek z neba by nás nemalo zastaviť," dodal organizátor. Okrem spomínaných kapiel sa na podujatí predstavia aj Symfobia, Saba, Reflexy, Fuera Fondo, Hex a Zóna A.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies