FOTO Majstrov Európy vítali v Lisabone tisíce fanúšikov

NETKY.SK • 11 Júl 2016, 15:20 • 2 min
FOTO Majstrov Európy vítali v Lisabone tisíce fanúšikov

LISABON - Portugalská futbalová reprezentácia sa po zisku titulu majstrov Európy v pondelok krátko po poludní vrátila domov. Tím okolo kapitána Cristiana Ronalda vítali na letisku v Lisabone tisíce fanúšikov.

slovakia

left justify in out

Odtiaľ sa šampióni presunuli v otvorenom dvojposchodovom autobuse do Paláca Belém, ktorý je oficiálnou rezidenciou prezidenta krajiny Marcela Rebela de Sousu. Informovala o tom agentúra DPA.

 

Aj pred prezidentským palácom sa zhromaždili stovky ľudí, ktorí čakali na príchod svojich hrdinov. Po prijatí u hlavy štátu nasledovala triumfálna jazda centrom hlavného mesta Portugalska až k futbalovému parku Alameda, kde pokračovali oslavy historického triumfu na EURO 2016. Zverenci trénera Fernanda Santosa získali premiérovo slávny pohár Henriho Delaunaya, keď v nedeľňajšom finále v Saint-Denis zdolali domáce Francúzsko 1:0 po predĺžení.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies