Christian Siriano a Brad Walsh sa zosobášili

NETKY.SK • 11 Júl 2016, 10:07 • 2 min
Christian Siriano a Brad Walsh sa zosobášili

LOS ANGELES - Americký módny návrhár Christian Siriano a hudobník Brad Walsh sa zosobášili. Svadba sa konala v sobotu 9. júla v meste Danbury v štáte Connecticut, pričom obrad viedla herečka Kristen Johnston.

slovakia

left justify in out

Na oslave sa zúčastnilo 150 hostí, medzi ktorými boli napríklad speváčka a televízna osobnosť Kelly Osbourne či herečky Alicia Silverstone, Christina Hendricks, Anna Chlumsky a Danielle Brooks. Mladomanželia aj hostia zverejnili viacero fotografií zo svadobného dňa na službe Instagram či sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter.


Siriano, ktorý v roku 2008 vyhral v televíznej súťaži Project Runway (2004), sa s Walshom zasnúbil v júli 2013 po šiestich rokoch randenia. Vtedy si namiesto zásnubných prsteňov vymenili zásnubné náramky.


Tridsaťročný návrhár po spomínanom víťazstve založil eponymnú módnu značku, pričom jeho modely nosili Jennifer Lopez, Sarah Hyland, Zendaya alebo Leslie Jones, ktorá si jeho výtvor obliekla na svetovú premiéru komédie Krotitelia duchov (2016). Jeho o tri roky starší manžel je známy najmä remixami skladieb populárnych umelcov, pričom sa venuje aj fotografii či navrhovaniu šperkov. Na konte má štyri štúdiové albumy a štyri EP.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies