Sestry dvojičky držia za jeden povraz: Deti porodili v rovnaký čas!

NETKY.SK • 9 Júl 2016, 09:13 • 2 min
Sestry dvojičky držia za jeden povraz: Deti porodili v rovnaký čas!

LOS ANGELES - Sestry Sarah Mariuz a Leah Rodgers sú dvojičky, ktorým sa norodili vo švrtok deti. Kuriozitou je, že svoje prvé deti priviedli na svet v rovnaký deň a ešte aj v rovnaký čas.

slovakia

left justify in out

Sestry bývajú každá v inom meste. Leah Rodgers porodila chlapca Reida Josepha v Denvere v Colorade 30. júna o 1.18 h po polnoci. Jej sestre Sarah sa narodilo dievčatko Samantha Lenne v Kalifornii o 2.18 h. Kuriozitou je, že sestry žijú v inom časovom pásme. To znamená, že Sarah porodila v ten istý čas ako jej sestra Leah, a teda o 1.18 h. Pritom ich termíny predbežného narodenia detí boli rozdielne niekoľko dní. Sestry majú obrovskú radosť a hovoria o zázraku.

 

 

Sestry sa o tehotenstve dozvedeli približne v rovnakom čase. Na Deň vďakyvzdania chcela Leah všetkých prekvapiť správou o jej tehotenstve. Keď zbadala Sarah, hneď vedela čo je vo veci. “Keď som ju zbadala vo dverách, moja dvojičkovská intuícia ma nesklamala. Vedela som, že je v tom aj ona," ďalej hovorí.

 

"Keď sa nám to potvrdilo, skákali sme od radosti. Každý bol v šoku. Najväčšia sranda je tá, že sme to vôbec neplánovali," povedala Leah pre today.com.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies